Zeka ve Akıl Oyunları Eğitimi

[wrapper]

[sep height=”30″] [progress title=”” percent=”100″]

semlogo                                                                            logo

Zekâ Ve Akıl Oyunları Eğitmenlik Eğitimi Programın Amacı Nedir?

Eğitimler TÜZDER (Üstün Zekâlılar Derneği) ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir.

Zekâ Oyunları çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat – yoğunlaşma, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlayan, aynı zamanda; ileriyi görme, planlama ve sabır, sebat, kararlılık, karar verme, yenilgiyi hazmetme, rekabet gibi tutum ve davranışları geliştiren, kin estetik alanda uygulamaya imkân sağlayan oyunlardır.

Eğitimlerde zekâ ve akıl oyunlarının uygulamasında zenginlik katacak sıra dışı düşünme becerisi etkinliklerine de yer verilecek ve örnek etkinlikler paylaşılacaktır.

• Çocuğu Zekâ-Akıl Oyunları dünyasıyla tanıştırmak
    Çocuğa Zekâ ve Akıl Oyunları’ nen temel kavramlarını anlatmak
    Zekâ Oyunları’ nen geliştirdiği alanları tanıtmak
    Geliştirdiği alanlara göre Zekâ Oyunlarını uygulamalı olarak göstermek ve tanıtmak
    Farklı yaş seviyelerinde uygulanabilecek zekâ oyunlarını eğitimi
    Çocuklarda sıra dışı düşünme becerilerini geliştirmek

Hafıza Teknikleri ve Zihin Haritaları Eğitmenliği Eğitimi Programın Amacı Nedir?
Akıl haritası (mindmap) doğal öğrenmenin en etkili yöntemlerinden biridir. İnsan zihninin doğru şekilde çalıştırılması sayesinde bilgilerin sistemli bir kategori asyönünü sağlayan mindmap yöntemi, en doğru öğrenme stillerinden biridir. Bu sebeple bilginin kalıcı hale gelmesini arzulayan eğitimciler için bulunmaz bir yöntem olan akıl haritalarının(mindmap) en doğru kullanım yöntemleri, öğrenciye olan etkileri, sınıf ortamındaki fonksiyonları, eğitime katkıları vb. konular, TÜZDER tarafından eğitmenlerimizle paylaşılmaktadır. TÜZDER’in Akıl Haritaları Uygulama Eğitimi, Türkiye’nin en prestijli eğitici eğitimlerinden biridir.

Eğitimde Ücretsiz Verilecek Materyaller:

• Oyun Tanıtım Videoları, Örnek Sunum ve etkinlikler
  • Örnek Müfredat
  • Zeka ve Akıl Oyunları Program Kitapçığı (80 Sayfa)

Kimler İçin:
Öğretmenler, Öğrenciler, İlgili Ebeveynler

Eğitimin Süresi Nedir?
30 Saat

Eğitimin Tarihi Nedir?
05-06-12 Kasım 2016

Eğitimi Nerelerde Alabilirim?
Bakırköy Yerleşkesi

Program Sonunda Hangi Belgeleri Alacağım?
Eğitim Sonunda TÜZDER ve REKTÖRLÜK Onaylı Sertifikası

Bilgi için:
Feride Nur ÇAVDAR
T:
444 1 428 – 64005 / 64001
M: 0532 774 08 77
feridenurcavdar@aydin.edu.tr

Ücret ve Program tarihini size iletebilmemiz için aşağıdaki formu doldurunuz.

basvuru

1. Banka Hesap Numaramız:
  2. Denizbank
  3. Karaköy Ticari Merkez Şubesi