WISC-R ZEKA TESTİ UYGULAYICI YETİŞTİRME EĞİTİMİ

[wrapper]

[sep height=”30″] [progress title=”” percent=”100″]

Programın Amacı Nedir?
WISC-R Zeka Testini uygulama, sonuçlarını değerlendirme, raporlama konusunda yeterlilik ve yetkinlik kazandırmayı amaçlamaktadır.

Kimler için / Kimler Katılmalı?
Üniversitelerin PDR, Psikoloji Lisans ve yüksek lisans mezunları, bu bölümlerin son sınıf öğrencileri, master ya da doktorası Psikoloji ya da Psikolojik Danışmanlık bölümü olanlar.

Program Detaylarını Öğrenmek İstiyorum.
Eğitim Programının İçeriği:
1. Gün:

• Standart işlemler ve çocukla iletişimde dikkat edilmesi gerekenler anlatılacak.
    • Testin tarihçesi ve uyarlama çalışmaları anlatılacak.
    • Genel talimatlar ve test materyallerinin tanıtımı yapılacak.
    • Genel Bilgi alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Resim Tamamlama alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Benzerlikler alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Resim Düzenleme alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Aritmetik alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.

2. Gün:

• Küplerle Desen alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Sözcük Dağarcığı alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Parça Birleştirme alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Yargılama alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Şifre alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Sayı Dizisi alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.
    • Labirent alt testinin tanıtılması, uygulanması ve puanlanması yapılacak.

Eğitimci:
Uzm.Psk.P.Mutlu Esentürk Hacıosman – Psikolojik Testler Derneği Kurucusu
-İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ( 1980-1984)
-İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Sosyal Bilimler Anabilim Dalı (1991-1993)
Psikoloji öğrencilerine ve Psikoloji mezunlarına Psikolojik Testler ve Psikoterapi yöntemleri ile ilgili eğitimler vermek.

Eğitimin Süresi Nedir?
20 Saat +10 saat uygulama

Eğitimi Nerelerde Alabilirim?
Beşiktaş

Program Sonunda Hangi Belgeleri Alacağım?
İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlük onaylı Uygulayıcı Sertifikası verilecektir.

İletişim:
Sena MİRZANLI //4441428 Dah:65006-65005//sem@aydin.edu tr

Ücret ve Program tarihini size iletebilmemiz için aşağıdaki formu doldurunuz.

basvuru

1. Banka Hesap Numaramız:
  2. Denizbank
  3. Karaköy Ticari Merkez Şubesi