Aşçılık ve Restoran İşletmeciliği Eğitimi

 

Her  Öğrenciye  Ücretsiz Staj İmkanı
Uluslararası Geçerliliği Olan Sertifikalar

Program Detaylarını Öğrenmek İstiyorum
Aşçılık ve Restoran İşletmeciliği Programı   hem uygulamalı aşçılık eğitimi  hem de  işletme yöneticiliği alanında eğitim vermektedir Programa katılan kişiler otel ve restoranlarda işletme müdürü, aşçı, şef olarak çalışabilecekleri gibi aynı zamanda kendi işletmelerinide kurabilirler. Şef adaylarına uygulama eğitiminin yanısıra  işletmecilik ile ilgili restoran matematiği, kontrol sistemleri, hijyen ,müşteri iletişimi , pazarlama  ve satın alma süreçleri ile ilgili  eğitim verilecektir.
Eğitimin sonunda her öğrenci üç farklı eğitim sertifikasına sahip olurlar
* Rektörlük onaylı İstanbul Aydın Üniversitesi Sertifikası,
* Ünlü şef Murat Bozok MBK Akademisi Sertifikası,
* Uluslararası  Geçerli American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI) Sertifikası almaya hak kazanırlar.

Programa kabul şartları :
*
18 yaşını doldurmuş olmak
* Murat Bozok ile yapılacak olan ön mülakatı geçmek

Eğitim Programının Ücreti :        15.000 TL+ KDV

 20 Ekime kadar kayıt olanlara %20 erken kayıt indirimi uygulanacaktır.

 

Program Detaylarını Öğrenmek İstiyorum.

Resim3

Eğitmenler :
Ünlü şef Murat BOZOK ve Ekibi,
İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü uzman şef ve öğretim görevlileri
Prof. Dr. Kamil BOSTAN
Duygu TUĞCU
Yıldırım Beyazıt SERİM

Eğitimin Süresi Nedir?
Eğitim Süresi :242 saat
Eğitim Günleri :Cumartesi – Pazar
Eğitmenler : Ünlü şef Murat Bozok, İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü uzman şef ve öğretim görevlileri.

Eğitimi Nerelerde Alabilirim?
Florya Kampüs

İletişim:
Yeşim AKDAĞ
444 1 428  / Dahili: 10156
GSM: 0.532.334 53 79
sem@aydin.edu.tr

Kontenjan Sınırlıdır
Detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurunuz.

basvuru

  1. Banka Hesap Numaramız:
  2. Denizbank
  3. Karaköy Ticari Merkez Şubesi
  4. Hesap No: 4060-1771107-373
  5. IBAN : TR32 0013 4000 0017 7110 7001 10